fbpx

MIUI 12: πώς να αποκρύψετε ευαίσθητα δεδομένα φωτογραφιών

Πιθανότατα ορισμένοι από εσάς δεν το γνωρίζετε ότι κάθε φορά που κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας ή τραβάτε μία με την κάμερα οποιασδήποτε συσκευής Android (αλλά όχι μόνο), παραμένουν "συνημμένα" στο αρχείο μεταδεδομένων. Αυτά είναι μερικά οι πληροφορίες δεν είναι ορατές αμέσως, αλλά που μπορούν να επικοινωνήσουν με μια προσεκτική ανάλυση ευαίσθητα δεδομένα για το ποιος πήρε τη φωτογραφία. Δεδομένα που ίσως δεν θέλουμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους όταν μοιραζόμαστε αυτήν τη φωτογραφία ή την εικόνα. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν την ώρα, την τοποθεσία ή τις αλλαγές στο αρχείο. Λοιπόν, το Το MIUI 12 μας κάνει να αποκρύπτουμε αυτά τα δεδομένα.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε ευαίσθητα δεδομένα (μεταδεδομένα) από εικόνες και φωτογραφίες χάρη στην ειδική λειτουργία του MIUI 12

L 'το θέμα της ιδιωτικής ζωής είναι αρκετά περίπλοκο, ειδικά αν μιλάμε για Xiaomi. Αν και από τον περασμένο Σεπτέμβριο διαφημίστηκε ότι η προστασία δεδομένων ήταν προνόμιο του MIUI 12, το γνωρίζουμε αυτό με εφαρμογές όπως το Mi Browser δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής παρακολούθησης δεδομένων. Δυστυχώς, αυτές είναι πολιτικές που εμείς οι φτωχοί χρήστες δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Αλλά κατά κάποιο τρόπο η Xiaomi έρχεται να μας συναντήσει, αποφεύγοντας (όταν είναι δυνατόν) τη διάδοση ευαίσθητων δεδομένων στον αέρα.

Όποιος έχει λάβει την ενημέρωση του MIUI 12 στη συσκευή σας μπορεί απόκρυψη δεδομένων, όπως ώρα, τοποθεσία και αλλαγές που έγιναν προηγουμένως κατά την κοινή χρήση φωτογραφίας

. Πριν το κάνουμε αυτό, ας καταλάβουμε τι είναι τα μεταδεδομένα. Για να το κάνουμε αυτό, τραβάμε μια φωτογραφία Στοά και μεταβείτε στην κάτω δεξιά γωνία του εικονιδίου με τις τρεις τελείες. Εδώ επιλέγουμε λεπτομέρειες και ας δούμε πώς είναι ορατά τα δεδομένα σχετικά με τη φωτογραφία: ημερομηνία, ώρα, αποθήκευση τοποθεσίας και ούτω καθεξής. Λοιπόν, αυτά είναι τα δεδομένα που πρόκειται να διαγράψουμε.

Πώς να διαγράψετε ευαίσθητα δεδομένα από φωτογραφίες όταν τα μοιραζόμαστε

  • παω σε Στοά e επιλέγουμε μία από τις φωτογραφίες που πήραμε και θέλαμε να μοιραστούμε.
  • επιλέγουμε την επιλογή για μερίδιο κάνοντας κλικ (εικ. 1) στο εικονίδιο κάτω αριστερά.
  • τώρα το μπλε γράψιμο θα εμφανιστεί στην κορυφή (εικ. 2) Προστασία προσωπικών δεδομένων: την πατάμε και θα μας ζητηθεί πώς να μοιραστείτε την επιλεγμένη φωτογραφία σας;
  • εάν έχουμε ενεργοποιήσει το GPS, τότε θα μας δοθεί η επιλογή να Κοινοποίηση χωρίς πληροφορίες τοποθεσίας; η δεύτερη επιλογή Κοινοποίηση χωρίς μεταδεδομένα και αντ 'αυτού πάντα επιλέξιμο;
  • ανάβουμε τον αντίστοιχο διακόπτη και αυτό είναι. ο ο παραλήπτης δεν θα μπορεί να δει τις πληροφορίες πάνω από.

Αγοράστε στο Amazon

259,00 €
διαθέσιμος
15 νέο από 259,00 €
1 που χρησιμοποιείται από το 289,00 €
Amazon.it
Δωρεάν αποστολή
Τελευταία ενημέρωση τον Νοέμβριο 27 2020 23: 18

Λογότυπο τηλεγράφωνΣας ενδιαφέρει ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ; Ακολουθήστε το κανάλι μας TELEGRAM! Πολλοί κωδικοί έκπτωσης, προσφορές, μερικοί αποκλεισμένοι από την ομάδα, σε τηλέφωνα, gadgets tablet και τεχνολογία.

Παθιασμένος με την τεχνολογία, ειδικά τα smartphone και τους υπολογιστές. Κάνω τη δουλειά μου με πάθος και σέβομαι τη δουλειά των άλλων. ΕΓΩ.

Εγγραφή
Ειδοποίηση
επισκέπτης
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
XiaomiToday.it - ​​Η ιταλική κοινότητα n.1 για τα προϊόντα Xiaomi
Συγκρίνετε τα προϊόντα
  • Σύνολο (0)
Σύγκριση
0